Aktiviteter og muligheter på Skippertunet

Explora Lysøysund as

Havfiske

En kort kjøretur ut fra Skippertunets brygge ligger havet med fiskerike områder.  Her kan du få stor flott torsk, fin uer, og selvfølgelig storsei.  Og da mener vi stor sei.  I tillegg er det gode muligheter for lyr og havets kylling (hvitting).  Den store prikken over i-en er imidlertid stor-kveita.  Med Skippertunets erfarne kapteiner er sjansen betydelig større for å få et resultat du kan skryte av.  Se også vår ”Hall of Fame” for bestenoteringer på fiske.

Kokk og matlaging

Skippertunets kokker står klar til å tilberede og servere utsøkte retter etter ønske.  Kokkene kan også tilrettelegge for kokkekurs, teambuildings på kjøkkenet, og at du og ditt lag tilbereder deres egen fangst fra sjøen.  Med kyndig veiledning kan de utroligste ting lages av selvfisket krabbe, fisk og skalldyr av deg og ditt lag.

Fjordfiske

Hvis du har opplevd ordentlig sild-hekling, er det stor sjanse for at du aldri glemmer følelsen av en full snik med vilt sprellende sild.  Når silda kommer tetter det seg til med båter, og det blir en meget spesiell stemning på sjøen.  Her legges alle bevegelser merke til, og iveren etter å få opp dette hvite sølvet er stor.

I tillegg er fjorden full av andre fiskesorter, og godt egnet til dorging etter laks og sjøørret.

RIB safari / Skjærgårdssafari

Opplev den flotte skjærgården i Fosen på en måte litt utenom det vanlige. Turen legges opp med RIB’ene etter den enkeltes ønsker, og går gjennom vakker natur mellom holmer og skjær.  Med frisk havluft og litt sjøsprøyt, oppleves det rike dyreliv både over og under vann litt sterkere, og kanskje du kan tenke deg å høste noe av det ypperste vår skjærgård kan yte av skalldyr?

Mulighetene er mange —
bli med og utforsk dem !

Krabbe og garnfiske

Bli med og sett teiner og garn, og finn ut hvordan man finner de beste plassene for det du er ute etter.  Med veiledning fra erfarne krabbekokere kan du kanskje også liste ut noen kokekunst-hemmeligheter.

Jakt og laksefiske

Vi har tilgang til flotte jaktterreng og gode lakse-elver.  Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi legge opp til pakker som er tilpasset alt fra de spesielt interesserte til nybegynnere, fra luksuspakker til enkle og lærerike aktiviteter og opplevelser.

Nedenfor har vi beskrevet noen av Skippertunets muligheter.  Aktivitetene designes for dine spesielle behov, og gjennomføres profesjonelt og personlig.  Ta kontakt for mer informasjon eller andre skreddersydde aktiviteter.

RIB racing

Opplev frisk havluft, sjøsprøyt og spenning ute i Skjærgården og havet.  Turen går gjennom vakker natur mellom holmer og skjær, og ut til flotte fyr og kjente fiskevær som for eksempel Halten.  Spenningsnivået legges opp til den enkeltes ønsker.